Referenties

“Maarten heeft mij fantastisch begeleid in het helder krijgen van mijn droombaan. Dankzij de ‘prettige confrontaties’ ben ik gaan inzien waar mijn kracht ligt en hoe ik mijn talenten kan verzilveren. Maarten is een coach die mij in beweging heeft gezet, me heeft geholpen inzicht te krijgen in mijn denken en handelen en me van daaruit heeft geïnspireerd te gaan presteren. Een aanbeveling voor iedereen die gretig is naar de volgende stap in zijn ontwikkeling en hierbij openstaat voor een coachingstraject met de daarbij onvermijdelijke spiegel.”

Bert van Beers, Oprichter en eigenaar ID@5 Doorbraakspecialisten

“Tijdens zijn opleiding bij VistaNova heb ik Maarten leren kennen als een zeer prettig persoon die een mooie balans heeft gevonden tussen intuïtief coachen en instrumenteel coachen. Een groot talent als loopbaancoach. Ik wil hem van harte aanbevelen.”

Marc Gnodde, Algemeen directeur bij VistaNova, School voor loopbaan & leiderschap en bij SchoolvoorCoaching BV

“Maarten is een erg prettige gesprekspartner met belangrijke communicatieve vaardigheden, goed psychologisch inzicht, voelsprieten en mensenkennis. Hij daagt je uit waar nodig en stelt de juiste vragen om je een stap verder te brengen in je loopbaan of zoektocht. Ik beveel hem van harte aan als persoonlijk of loopbaancoach.”

Elsbeth, Consultant at Booz & Company

“Ik ken Maarten als invoelend, analytisch sterk en sociaal. Tijdens de sessies stelt Maarten precies díe vragen die je kleur doen bekennen en leert hij je vanuit nieuwe invalshoeken naar jezelf kijken. Ik heb de sessies ervaren als verfrissend, louterend, ontspannen en waardevol. Zeker een aanrader.”

Martin Uunk, Technical Sales Associate