Algemene informatie

Gesprekken

Oriënterend eerste gesprek: kosteloos
Voor werkgevers/zakelijke afnemers hanteer ik een uurtarief (exclusief BTW). Voor particulieren geldt een goedkoper uurtarief (inclusief BTW). Informeer naar de mogelijkheden per uur en per traject.

Een coachingstraject omvat gemiddeld 6 tot 8 gesprekken van elk 1 of 1,5 uur, maar is afhankelijk van de coachvraag.

Daarnaast biedt Praktijk Emmelkamp verschillende cursussen, workshops en trainingen aan. Klik hiervoor in het menu voor het Aanbod Plus+. Voor nadere informatie en tarieven neem contact op.

Facturatie en betaling

Je ontvangt een factuur per mail. De betalingstermijn is 14 dagen.

Geef je de voorkeur aan losse gesprekken, dan dient ieder gesprek betaald te zijn voordat het volgende gesprek plaatsvindt.

Geef je de voorkeur aan een traject, dan dient het volledige bedrag voor het eerste gesprek van het traject betaald te zijn.

Annulering

Tot 48 uur voor de afspraak kan er kosteloos geannuleerd worden. Gebeurt dat korter dan 48 uur voor het gesprek dan wordt helaas het gesprek in rekening gebracht.

Locatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burg. van Tienenweg 20  1111 CW Diemen  www.elsina.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kromme Waal 9-H 1011 BS Amsterdam         kw9.nl

 

Praktijk Emmelkamp beschikt over meerdere locaties in Amsterdam, Diemen, Weesp, Hilversum en Utrecht.  Als je dat liever wilt, kunnen we in overleg ook een andere locatie voor de gesprekken afspreken (bijvoorbeeld bij jou op kantoor, of wandelend buiten).
Bij elk bedrijf is Praktijk Emmelkamp ook in te huren op de werkvloer voor werkgerelateerde vraagstukken binnen de organisatie.

Werktijden

Praktijk Emmelkamp werkt zoveel mogelijk op de reguliere kantooruren en werktijden, maar is hieraan niet gebonden. In overeenstemming kunnen de afspraken plaatsvinden in de avonduren.

Reiskosten

Als de gesprekken buiten Diemen plaatsvinden, dan breng ik 30 eurocent per kilometer reiskosten in rekening of de werkelijke kosten van openbaar vervoer, vermeerderd met BTW.

Vergoedingen

Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de kosten van coaching te vergoeden. Zelfstandige professionals kunnen coaching doorgaans als studiekosten opvoeren. Ook voor particulieren zijn de kosten voor coaching, loopbaanbegeleiding en training vaak, inclusief BTW, op te voeren als aftrekpost voor scholingskosten bij de belastingaangifte, mits het doel is ander werk te verkrijgen.

Gedragscode

Praktijk Emmelkamp is aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc (Nederlandse Orde van Loopbaancoaches) en gecertificeerd als Erkend Loopbaanprofessional. Praktijk Emmelkamp beroept zich op de gedragscode van Noloc. Download hier de gedragscode.

Praktijk Emmelkamp is gecertificeerd als Erkend Coach door de Kamer voor Coaching van St!R (Stichting Registratie) keurmerk voor professioneel begeleiden en beroept zich op de gedragscode van de St!R. Download hier de gedragscode.

Disclaimer

Op het gebruik van deze website is een disclaimer van toepassing.
Download hier de disclaimer.