Aanbod

De coachtrajecten bij Praktijk Emmelkamp staan garant voor nieuwe inzichten in jezelf bij
levens- en loopbaanvragen. Dankzij de ‘prettige confrontaties’ ga je inzien waar jouw kracht ligt en hoe jij je talenten kan verzilveren. Als loopbaancoach wil ik jou in beweging brengen en je uit laten komen bij wat voor jou werkt. Praktijk Emmelkamp heeft het volgende aanbod voor particulieren en bedrijven:

Loopbaantraject Het Koersonderzoek

Voor loopbaanvragen werk ik met het Koersonderzoek (methode Hoogendijk), waarin gesprekken worden afgewisseld met schriftelijke opgaven die thuis door jou worden gemaakt. Het Koersonderzoek is een diepgaand onderzoek naar jezelf in je privé leven en werk. Prettig aan het traject is dat je veel te weten komt over je eigen (negatieve) belemmeringen en (positieve, eventueel verborgen) talenten. Het geeft een stevig houvast voor de toekomst en resulteert in een gedegen plan van aanpak. Dit coachtraject bestaat uit 6 tot 8 gesprekken, afhankelijk van de coachvraag.

Jobcoaching Effectieve handreikingen om werk te vinden en te behouden

Hoe ga je nu effectief te werk bij het vinden van die fantastische job. Jobcoaching biedt u handreikingen op het gebied van sollicitatievaardigheden, een goed CV, effectief netwerken, en werken met social media tools. Het jobcoachingstraject bestaat uit 3 tot 4 gesprekken, waarna je zelfverzekerd kunt gaan solliciteren. Jobcoaching kan een goede aanvulling zijn op Het Koersonderzoek, maar kan ook los worden gevolgd, individueel of in groepsverband. Daarnaast worden de verschillende onderdelen van jobcoaching ook nog eens in losse
cursussen en trainingen aangeboden. Klik hiervoor in het menu voor het Aanbod Plus+

Personal Coaching en advisering, losse gesprekken

Soms is het simpelweg nodig even stoom af te blazen of je hart te luchten. Vragen kunnen op het gebied van werk liggen, over persoonlijke kwesties gaan, of over beiden. Vaak volstaan enkele coach- of adviesgesprekken. We bekijken wat de (achterliggende) kernvraag is en komen binnen enkele gesprekken tot een plan van aanpak.

Maatwerk voor particulieren en bedrijven

Uiteraard kan het bovenstaande aanbod op loopbaangebied zo worden vormgegeven dat het als maatwerk wordt ingekocht, waarbij de eventuele wensen van de klant centraal staan. De outplacement en re-integratie trajecten worden op deze manier op een zorgvuldige manier en in samenspraak met de cliënt en belanghebbende(n) samengesteld. Laat je goed adviseren over de mogelijkheden die Praktijk Emmelkamp kan bieden bij outplacement of re-integratie. Bel +31(0)627292675 of neem contact op.

Projectondersteuning

Praktijk Emmelkamp kan worden ingeschakeld bij de opzet van (culturele) projecten.
Vooral in de culturele sector, voor kunstenaars en andere creatieve ondernemers kan Praktijk Emmelkamp maatwerk leveren in de vorm van personal coaching en praktische projectondersteuning, coördinatie -en/of advieswerkzaamheden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel +31(0)627292675 of neem contact op.

Cursussen, workshops en trainingen

Praktijk Emmelkamp biedt een breed aanbod in cursussen, workshops en trainingen. Deze zijn praktisch van aard en richten zich op vaardigheden op het gebied van je loopbaan, waaronder solliciteren, effectief presenteren, een goed CV, netwerken, social media.

Daarnaast is er een aanbod waarin verschillende thema’s centraal staan die raakvlakken hebben met levens- en loopbaanvragen. Te denken valt aan zingevingsvraagstukken,
stilte- en aandachtstraining, kunst en meditatie, vormgeving en levenskunst, (wandel) coachen in de natuur, vitaliteit en zelfredzaamheid, creatieve loopbaanbegeleiding,
emotie en verbeelding. Klik in het menu voor het Aanbod Plus+.